Range Rover Velar грабва погледите на посетителите на изложението Британските

...
 
Range Rover Velar грабва погледите на посетителите на изложението Британските
Коментари Харесай

Jaguar E-PACE е най-ярката звезда на автосалона в София

  Range Rover Velar сграбчва погледите на посетителите на ревюто
Британските марки Jaguar и Land Rover показват най-ярките си звезди на Автомобилен салон София 2017, който е отворен за гости до 22 октомври. Луксозните английски марки демонстрират най-хубавото от техните моделни гами. Лукс, жанр, мощност и вълнуващи моменти чакат посетителите на автосалона, защото множеството модели на английските колоси са освен статично ситуирани, само че и налични за тест-драйв.

На щанда на „ Мото-Пфое ” на автосалона в столицата са изложени някои от най-желаните и вълнуващи модели на марката Jaguar. За първи път в България е показан най-новият член в фамилията на „ английската котка ” – Jaguar E-PACE. Новият Jaguar E-PACE е 5-местен стилен SUV, който се отличава със спиращ дъха дизайн и динамичност на състезателен автомобил. Най-вълнуващият нов модел в гамата на британците е атрактивно позициониран за българския пазар с начална цена от 63 660 лв..

 
 На щанда на „ Мото-Пфое ” участва и най-малкият състезателен седан на английската марка Jaguar XE. На щанда на „ Мото-Пфое ” участва и най-малкият състезателен седан на английската марка Jaguar XE.
 

На щанда на Jaguar е изложен и първият SUV в историята на Jaguar - F-PACE. Моделът е мощен и динамичен, планиран и конструиран да обезпечава пъргавината, реакциите и финеса, присъщи за всички коли Jaguar. Изцяло новият F-PACE е създаден с олекотената алуминиева архитектура на Jaguar и комбинира изчистени линии, повърхнина и пропорции. Леката, здрава структура на каросерията се състои от 80% алуминий и е единствената монокок каросерия с високо наличие на алуминий в сегмента.

 
 За феновете на спортни коли е изложен най-мощният Jaguar F-TYPE SVR, който развива 322 км/ч. За феновете на спортни коли е изложен най-мощният Jaguar F-TYPE SVR, който развива 322 км/ч.
 

За феновете на спортни коли, от „ Мото-Пфое ” са обезпечили да изложат най-мощния и чевръст модел на Jaguar – F-TYPE SVR. Новият F-TYPE SVR развива 322 км/ч и е първият Jaguar SVR, създаден да се възползва от цялостния капацитет на двуместен състезателен автомобил от алуминий. С чудовищна мощ от 575 к.с., по-лек, с усъвършенствани шаси, трансмисия и система за задвижване на всички колела, удоволствието от шофирането става несравнимо. Това е кола, която от Special Vehicle Operations сътвориха за същинските запалянковци, само че е и кола, на която може да се наслаждаваш всеки ден от седмицата.

На щанда на Jaguar участва и най-малкият състезателен седан на английската марка XE. Моделът със задвижване на всички колела AWD е единственият автомобил в своя клас, оборудван със самоносеща каросерия с високо наличие на алуминий.

 
 Новият Range Rover Velar сграбчва погледите на посетителите с внимание към прецизността на всеки подробност. Новият Range Rover Velar сграбчва погледите на посетителите с внимание към прецизността на всеки подробност.
 

На щанда на Land Rover на Автомобилен Салон София 2017 посетителите могат да се насладят на някои от най-търсените, първокласни и мощни модели на първокласната английска марка. Официално показаният в България през юни Range Rover Velar дава обещание да сграбчва погледите на посетителите. Създаден да запълни нишата сред Range Rover Evoque и Range Rover Sport, новият всъдеход Velar предлага разкош, изисканост и проходимост, невиждани до момента в сегмента на средноразмерните високопроходими коли. Velar е дефиниран от образно редуциращ метод и извънредно внимание към прецизността на всеки подробност, което развива гените на Range Rover и загатва за идващото потомство коли на марката.

 
 Петото потомство на Land Rover Discovery е 7-местен всъдеход с три реда седалки и с разкош на Range Rover. Петото потомство на Land Rover Discovery е 7-местен всъдеход с три реда седалки и с разкош на Range Rover.
 

От момента, в който даде нова формулировка на първокласния SUV сегмент преди съвсем 5 десетилетия, Range Rover реализира повече от 1,7 милиона продажби и стои отпред на фамилията на Land Rover. Range Rover е еволюирал в най-елегантния и изискан всъдеход в света. Несравнимата проходимост и грациозност на именития SUV го вършат любим на кралски особи, бизнес водачи, политици и звезди от целия свят. Най-пъргавият и състезателен член в фамилията на Range Rover – Sport, е планиран да се оправя безпроблемно с всяко затруднение, разкрило се пред него. Безстрашен и мощен, това е съвършеният състезателен SUV автомобил. Той е най-бързият, най-пъргавият и най-динамичният модел на Land Rover. Високите технологии на борда и олекотеното окачване и на шасито способстват в допълнение за неповторимото показване на автомобила, както в градски условия, по този начин и отвън пътя.

 
 Range Rover Sport е най-бързият, най-пъргавият и най-динамичният и най-мощен модел в фамилията. Range Rover Sport е най-бързият, най-пъргавият и най-динамичният и най-мощен модел в фамилията.
 

Посетителите на автосалона могат да прегледат и да тестват една от емблемите на Land Rover – изцяло новия всъдеход Discovery 5. Типичният авантюристичен имидж на марката значително е заслуга на четирите генерации на модела до момента. Новият модел съчетава английски сексапил и неукротим авантюристичен дух. Discovery е удобен и първокласен 7-местен всъдеход с три реда седалки, с ненадмината проходимост и разкош, доближаващ се покрай този на Range Rover. Петото потомство на модела се възползва от хубавичко, безвредна и олекотена архитектура, употребена при моделите на Range Rover, която дава непостижим комфорт на возене, адаптивна динамичност и емблематичен разкош на борда.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР